Raamattu verkossa

Raamattu useilla kielillä

Linkit (sinisellä) haluamallasi kielellä ohjaavat sinut samalle kielelle kirjoitettuun toiseen artikkeliin. Englanninkieliset linkit ohjaavat sinut englanninkieliseen artikkeliin. Tässä tapauksessa voit valita myös kolmesta muusta kielestä: espanja, portugali ja ranska.

English  Español  Português  Français  Català  Românesc  Italiano   Deutsch

Polski  Magyar  Hrvatski  Slovenský  Slovenski  český  Shqiptar  Nederlands

 Svenska  Norsk  Suomalainen  Dansk  Icelandic  Lietuvos  Latvijas  Eesti

ქართული  ελληνικά  հայերեն  Kurd  Azərbaycan اردو  Türk  العربية  فارسی  עברי 

Pусский  Yкраїнський  Македонски  Български  Монгол  беларускі  Қазақ  Cрпски                  

Swahili  Hausa  Afrikaans  Igbo  Xhosa  Yoruba  Zulu  Amharic  Malagasy  Somali

   हिन्दी  नेपाली  বাঙালি  ਪੰਜਾਬੀ  தமிழ்  中国  ไทย  ខ្មែរ  ລາວ  Tiếng việt  日本の  한국의

Tagalog  Indonesia  Malaysia  Jawa      

 

Jehovan päivä tulee, mitä tehdä?

"Terävänäköinen, joka on nähnyt onnettomuuden, on kätkeytynyt; kokemattomat, jotka ovat kulkeneet edelleen, ovat kärsineet rangaistuksen"

(Sananlaskut 27:12)

Kun suuri ahdistus lähestyy, "onnettomuuden"

mitä tehdä valmistautua, "piilottaa"?

Mitä tehdä ennen suuri ahdistus aikana ja sen jälkeen? Tämä ensimmäinen osa perustuu hengelliseen valmisteluun, ennen suuri ahdistus.

Henkinen valmistelu ennen suurta ahdistusta

"Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avukseen Jehovan nimeä, pääsee turvaan"

(Joel 2:32)

Jumalan rakastaminen on tunnustaa, että Hänellä on nimi: Jehova (YHWH) (Matteus 6: 9 "Meidän Isämme taivaissa, olkoon sinun nimesi pyhitetty") (The Revealed Name).

Jeesus Kristus korosti, että tärkein käsky on Jumalan rakkaus: "Hän sanoi hänelle: ”’Sinun on rakastettava Jehovaa, Jumalaasi, koko sydämelläsi ja koko sielullasi ja koko mielelläsi.’ Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky. Toinen, sen kaltainen, on tämä: ’Sinun on rakastettava lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.’  Näistä kahdesta käskystä riippuvat koko Laki ja Profeetat" (Matteus 22: 37,38) (Worship Jehovah; In Congregation).

Tämä rakkaus Jumalalle kulkee hyvään suhteeseen Hänen kanssa rukouksen kautta. Jeesus Kristus antoi erityisiä neuvoja rukoilemaan Jumalaa kunnolla Matteus 6:

"Silloinkaan kun rukoilette, ette saa olla niin kuin ulkokullatut, koska he rukoilevat mielellään seisten synagogissa ja valtakatujen kulmissa ollakseen ihmisten nähtävillä. Totisesti minä sanon teille: heillä on jo palkkansa täysimääräisenä. Mutta sinä, kun rukoilet, mene yksityishuoneeseesi, ja kun olet sulkenut ovesi, rukoile Isääsi, joka on salassa; silloin Isäsi, joka katselee salassa, tulee palkitsemaan sinut. Rukoillessanne älkää kuitenkaan hokeko samoja asioita niin kuin kansakuntien ihmiset, sillä he kuvittelevat, että heitä kuullaan, kun he käyttävät paljon sanoja. Älkää siis tehkö itsestänne heidän kaltaisiaan, sillä Jumala, teidän Isänne, tietää mitä te tarvitsette, ennen kuin häneltä pyydättekään. Teidän on siis rukoiltava näin: ’Meidän Isämme taivaissa, olkoon sinun nimesi pyhitetty. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa. Anna meille tänään leipämme täksi päiväksi, ja anna meille velkamme anteeksi, niin kuin mekin olemme antaneet anteeksi velallisillemme. Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan vapauta meidät paholaisesta.’ Sillä jos te annatte ihmisille anteeksi heidän hairahduksensa, niin taivaallinen Isännekin antaa teille anteeksi, mutta jos taas ette anna ihmisille anteeksi heidän hairahduksiaan, ei Isännekään anna anteeksi teidän hairahduksianne" (Matteus 6: 5-15).

Jehova Jumala kysyy, että suhde hänen kanssaan on yksinomainen: "Ei, vaan sanon, että mitä kansakunnat uhraavat, sen ne uhraavat demoneille eivätkä Jumalalle, enkä tahdo teidän tulevan osallisiksi demonien kanssa. Ette voi juoda Jehovan maljaa ja demonien maljaa, ette voi ottaa osaa ”Jehovan pöytään” ja demonien pöytään. Vai ”yllytämmekö Jehovan mustasukkaisuuteen”? Emme kai ole häntä voimakkaampia?" (1. Korinttilaisille 10: 20-22).

Jos rakastamme Jumalaa, meidän pitäisi rakastaa lähimmäistämme: "Joka ei rakasta, ei ole tullut tuntemaan Jumalaa, koska Jumala on rakkaus" (1 Johanneksen kirje 4:8) (kunnioittaminen Elämän pyhyys) (The Sacred Life).

Jos me rakastamme Jumalaa, meillä on hyvää käyttäytymistä: "Hän on ilmoittanut sinulle, oi ihminen, mikä on hyvää. Ja mitä muuta Jehova vaatii sinulta takaisin kuin että noudatat oikeutta ja rakastat huomaavaisuutta ja olet vaatimaton vaeltaessasi Jumalasi kanssa?" (Miika 6: 8).

Jos me rakastamme Jumalaa, vältämme käyttäytymistä, jota Hän ei hyväksy: "Mitä! Ettekö tiedä, etteivät epävanhurskaat peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät haureelliset, eivät epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, eivät luonnottomia tarkoituksia varten pidetyt miehet, eivät miehet, jotka makaavat miesten kanssa, eivät varkaat, eivät ahneet, eivät juopot, eivät herjaajat eivätkä kiristäjät peri Jumalan valtakuntaa"(1. Korinttilaisille 6: 9 , 10) (Raamatun perusopetus (se on kielletty Raamatussa)).

Rakastaa Jumalaa on tunnustaa, että Hänellä on Poika, Jeesus Kristus, että hän uhrasi itsensä syntien anteeksisaamiseksi. Tämä on ainoa tapa iankaikkiseen elämään: "Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä. Kukaan ei tule Isän luo muuten kuin minun kauttani" (...) "Tämä merkitsee ikuista elämää, että he hankkivat sinun tuntemustasi, ainoan tosi Jumalan, ja hänen tuntemustaan, jonka olet lähettänyt, Jeesuksen Kristukseni" (Johannes 14:6;17:3) (Jesus Christ the Only Path; The King Jesus Christ).

Jumalan rakastaminen on tunnustaa, että Hän puhuu meille (epäsuorasti) Raamatun sanan avulla. Meidän täytyy lukea se päivittäin tietääksemme Jumalan ja hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen paremmin. Raamattu on oppaamme, jonka Jumala on antanut meille: "Sinun sanasi on minun jalkani lamppu ja valo minun tielleni" (Psalmit 119: 105). Online-Raamattu on saatavilla sivustolla ja joitain Raamatun kohtia (Matteus Luvut 5-7: Psalmit kirja, Sananlaskut, neljä evankeliumia Matteus, Markus, Luukas ja Johannes ja monia muita raamatullisia kohtia (2 Timoteukselle 3: 16,17) (Read the Bible Daily; Raamatun perusopetus).

Osa 2

Mitä tehdä suuri ahdistus aikana?

Raamatun mukaan on olemassa viisi ehtoa Jumalan armon saamiseksi ja elämällä:

1 - Vedota Jehovan nimi rukouksella: "Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avukseen Jehovan nimeä, pääsee turvaan" (Joel 2: 32).

2 - Uskoa Kristuksen veren propitiatiiviseen arvoon saada syntiemme anteeksiantamus: ”Nämä ovat ne, jotka tulevat siitä suuresta ahdistuksesta, ja he ovat pesseet pitkät vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä" (Ilmestys 7:9-17).

3 - Jehova pyytää "surra" :

- Kristuksen kuolemasta, joka sallii syntien anteeksisaamisen: "Ja minä olen vuodattava Daavidin huoneen päälle ja Jerusalemin asukkaiden päälle suosion ja hartaiden pyyntöjen hengen, ja he katsovat varmasti häneen, jonka he lävistivät, ja varmasti he valittaen surevat häntä, kuten ainoaa poikaa valittaen surraan; ja on oleva katkera valitus hänen takiaan, kuten on katkera valitus esikoispojan takia. Sinä päivänä on oleva suuri suruvalitus Jerusalemissa, kuten Hadadrimmonin suruvalitus Megiddon laaksotasangolla" (Sakarja 12:10,11).

- hylätä tämä paha ihmisjärjestelmä: "Ja Jehova sanoi hänelle: ”Kulje kaupungin keskitse, Jerusalemin keskitse, ja sinun on pantava merkki* niiden ihmisten* otsaan, jotka huokailevat ja voihkivat kaikkia sen keskuudessa tehtäviä inhottavuuksia" (Hesekiel 9:4).

4 - Paastoaminen: "Puhaltakaa torvea Siionissa. Pyhittäkää paastoaika. Kutsukaa koolle juhlakokous. Kootkaa kansa. Pyhittäkää seurakunta. Kerätkää vanhat miehet. Kootkaa lapset ja rintoja imevät" (Joel 2:15,16).

5 - Seksuaalinen abstinence: "Lähteköön sulhanen sisähuoneestaan ja morsian hääkammiostaan" (Joel 2:16) ja "Ja maa on varmasti valittaen sureva, kukin suku erikseen, Daavidin huoneen suku erikseen ja heidän naisensa erikseen, Natanin huoneen suku erikseen ja heidän naisensa erikseen" (Sakarja 12:12-14).

Osa 3

Mitä tehdä suuri ahdistus jälkeen?

On olemassa kaksi suurta jumalallista suositusta:

1 - Hut-festivaalin maailmanlaajuinen toteutuminen, joka on maailmanlaajuinen vapautus synnin vaikutuksista: "Ja on tapahduttava, että kaikkien niiden, jotka ovat jäljellä kaikista Jerusalemia vastaan tulevista kansakunnista, on myös mentävä ylös vuodesta vuoteen kumartamaan Kuningasta, armeijoiden Jehovaa, ja viettämään lehtimajanjuhlaa" (Sakarja 14:16).

2 - Maapallon puhdistus 7 kuukauden ajan, kunnes 10 Nisan (Juutalainen kalenteri) (Hesekiel 40: 1,2): "Ja Israelin huoneeseen kuuluvien on haudattava heitä seitsemän kuukautta maan puhdistamiseksi" (Hesekiel 39:12).

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa, älä epäröi ottaa yhteyttä sivustoon tai sivuston Twitter. Jumala siunaa puhtaita sydämiä Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta. Amen (Joh. 13: 10).

Tavoitteena

MIKSI ?

Muistomerkki

Opettaminen Raamatusta

Be Prepared

Christian Community

Päävalikko (englanti) 

 

MENÚ PRINCIPAL DEL SITIO BÍBLICO EN ESPAÑOL

O MENU PRINCIPAL DO SITE BÍBLICO EM PORTUGUÊS

MAIN MENU OF THE BIBLICAL WEBSITE IN ENGLISH

MENU PRINCIPAL DU SITE BIBLIQUE EN FRANÇAIS

 

TWITTER

FACEBOOK

FACEBOOK BLOG