SOLA SCRIPTURA

 Biblia Online

Biblia több nyelven

A linkek (kék) az Ön által választott nyelven, irányítanak egy másik, ugyanazon a nyelven írt cikkre. Az angol nyelven írt kék linkek egy angol nyelvű cikkhez irányítanak. Ebben az esetben három másik nyelv közül választhat: spanyol, portugál és francia.

Deutsch  Pусский  Românesc  Italiano  Slovenský  Hrvatski  Cрпски  Yкраїнський  中国  Polski  Nederlands  العربية  日本の 

"Mert a látomás a meghatározott időre vonatkozik,és siet a vége felé, és nem fog hazudni. Még ha késlekedne is, várj rá, mert mindenképpen valóra válik. Nem késik el"

(Habakkuk 2:3)

Ez az üzenet különösen a különböző gyülekezetek "pásztoraira", vagy a keresztény egyházakra, hanem más nem keresztény vallások hívőire is meg van írva

Ennek a bibliai oldalnak az a célja, hogy ösztönözze az olvasókat arra, hogy továbbra is "várjanak" Jehova napjára. Fontos, hogy összegyűjtsük az őszinte erőfeszítéseinket a keresztény vallási vélemények különbségein túl, hogy felkészítsünk minket erre a napra. Amint az Amos 5: 18-ban (Biblia) íródott: "Jaj azoknak, akik sóvárognak Jehova napja után! Mit jelent majd nektek Jehova napja? Sötétség lesz, és nem világosság". Ez a nap szörnyű lesz (Zephaniah 1:14-18).

Mindazonáltal bátor és pozitív hozzáállásunk van. Habakkukban beszélgetnek a "várjanak Jehova napjára", melynek kell lennie az "őrszemélynek", és a horizont felé kell néznie. Jézus Krisztus ezt az illusztrációt ismételte: "Kitartóan virrasszatok hát, mert nem tudjátok, melyik nap jön el az Uratok" (Máté 24:42, 25:13). Jézus Krisztus világossá tette, hogy hiányzik az éberség végzetes lesz: "Emlékezz hát továbbra is arra, amit kaptál és hallottál, mindig ragaszkodj hozzá, és bánd meg a bűneidet. Biztos, hogy ha nem ébredsz fel, úgy jövök el, mint a tolvaj, és egyáltalán nem fogod tudni, melyik órában leplek meg" (Jelenések 3:3).

Ha nincs bizonyosság a "ezen a napon és ezen az órában", elegendő bibliai információ van, amely lehetővé teszi számunkra, hogy előre felkészüljünk és időben megértsük az eljövendő "idő" (Mit tegyek?) szerint. A próféciák jelenlegi teljesítésének pontos vizsgálata lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük, hogy ez a nap nagyon közel van (The King Jesus Christ; The Two Kings; Gog of Magog). Figyelembe kell vennünk ennek az elvárásnak a felkészülés, mint kifejezés az isteni türelmet: "Jehova nem késlekedik, hogy beteljesítse az ígéretét, mint ahogy azt némelyek gondolják, hanem türelmes hozzátok, mert nem szeretné, hogy bárki is elpusztuljon, hanem azt szeretné, hogy mindenki megbánásra jusson" (2 Péter 3:9) (A Biblia alapvető tanítása (a Biblia tiltja)).

Ha ezeket az utasításokat a Biblia írja, akkor nekünk kell használni őket (Be Prepared; The Christian Community).

A Biblia leírja az Isten országának földi áldásait. Megérthetjük, hogy mikor lesz a kívánatos betegségek, megfiatalítás gyógyítása (The Release). Azt is megértem, hogy az adagolás resurrections a földön (The Heavenly Resurrection (144000); The Earthly Resurrection; The Welcoming of the Resurrected Ones; The Allotted Place of the Resurrected Ones). Megérthetjük, hogyan fog szerveződni a közigazgatás, nevezetesen, milyen jövőbeli fejedelmek és földi papok fognak megtenni (The Earthly Administration of the Kingdom of God; The Prince; The Priest). Igen, ezek az áldások jelennek meg a Bibliában, hogy bátorítson bennünket, hogy megerősítsük hitünket. Ez a bibliai tudás az Jehova tartozik, Jézus Krisztushoz tartozik, mert a Bibliában van: "Mert "ki ismerte meg Jehova gondolkodását, hogy oktathatná őt”? Mi azonban ugyanúgy gondolkodunk, mint Krisztus" (1Korintus 2:16).

Szabadon használhatja ezt az ingyenes bibliai tudást, nem csak a személyes hitét, hanem azokra, a családod és a szomszédod számára. Ha egy vallási vezető, egy pásztor, egy lelkész vagy pap, nyugodtan használja ezt az oktatási erősíteni a hitet, a „birka”, akik az Ön felelőssége, hogy lehetővé teszi számukra, hogy ne csak túlélje a nagy nyomorúság hanem élvezni az örök áldásait az Isten országát. "És letöröl minden könnyet a szemükről, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé. A korábbi dolgok elmúltak" (Jelenések 21:3,4, Máté 10:8b, János 21:15-17) (The Good News; The Great Crowd; In Congregation). Isten áldja meg a tiszta szíveket Krisztus által. Amen (János 13:10).

A webhely csak angol, spanyol, portugál és francia nyelven érhető el. Kérhet valakit a gyülekezetedből, aki ismeri az egyik nyelvet az olyan Bibliaadatok lefordításáért, amelyek érdekesek lehetnek Önök számára. Ha kifejezni kívánja magát, ha kérdése van, vagy más okokból, ne habozzon kapcsolatba lépni oldal vagy a Twitter fiókkal.

Jézus Krisztus halálának emléke

Mi a teendő?

A Biblia elemi tanítása

Főmenü (angol)

CONTACT

TWITTER

MENÚ PRINCIPAL DEL SITIO BÍBLICO EN ESPAÑOL

O MENU PRINCIPAL DO SITE BÍBLICO EM PORTUGUÊS

MAIN MENU OF THE BIBLICAL WEBSITE IN ENGLISH

MENU PRINCIPAL DU SITE BIBLIQUE EN FRANÇAIS