SOLA SCRIPTURA

 Raamattu verkossa

Raamattu useilla kielillä

Linkit (sinisellä) haluamallasi kielellä ohjaavat sinut samalle kielelle kirjoitettuun toiseen artikkeliin. Englanninkieliset linkit ohjaavat sinut englanninkieliseen artikkeliin. Tässä tapauksessa voit valita myös kolmesta muusta kielestä: espanja, portugali ja ranska.

Svenska  Norsk  Dansk  Icelandic  Pусский  Eesti  Deutsch

"Sillä näky on vielä määräaikaa varten, ja se rientää kiihkeästi kohti loppua, eikä se valehtele. Vaikka se viipyisikin, odota sitä, sillä se toteutumalla toteutuu. Se ei myöhästy"

(Habakuk 2: 3)

Tämä viesti on kirjoitettu eri seurakuntien tai kristillisten kirkkojen "paimenille", mutta myös muiden ei-kristillisten uskontojen uskoville

Tämän Raamatun sivuston tarkoituksena on kannustaa lukijoita jatkamaan "odottamaan" Jehovan päivää. On tärkeää yhdistää vilpittömät toimet kristillisten uskonnollisten mielipiteiden erojen ulkopuolella, jotta voimme valmistautua tähän päivään. Kuten on kirjoitettu Aamos 5:18 (Raamatussa): "Voi niitä, jotka haluavat Jehovan päivää! Mitä Jehovan päivä sitten merkitsee teille? Se tulee olemaan pimeyttä eikä valoa". Tämä päivä on pelättävä (Sefanja 1:14-18).

Meillä on kuitenkin oltava rohkea ja positiivinen asenne. Habakukissa puhutaan "Jehovan päivän odotuksista", jonka on oltava "vartija", jossa on näköala kohti horisonttia. Jeesus Kristus käytti samaa kuvaa: "Pysykää siis valveilla, koska ette tiedä, minä päivänä Herranne tulee" (Matteus 24:42; 25:13). Jeesus Kristus kirkastuisi Ilmestyskirjassa, on tehnyt selväksi, että puute valppaus on kohtalokas: "Muista siis aina, mitä olet saanut ja kuullut, ja pidä se jatkuvasti ja kadu. Ellet herää, niin varmasti tulen kuin varas, etkä tiedä lainkaan, minä hetkenä tulen sinun kohdallesi" (Ilmestys 3:3).

Raamattu auttaa meitä olemaan varovaisia tutkimalla profetioita (Mitä tehdä?). Nykyisten profetioiden tarkka tutkiminen mahdollistaa sen, että voimme ymmärtää, että tämä päivä on hyvin lähellä (The King Jesus Christ; The Two Kings; Gog of Magog). Meidän on harkittava tätä odotuksen meidän valmisteluun ilmauksena jumalallisesta kärsivällisyyttä: "Jehova ei ole hidas lupauksensa, kuten jotkut pitävät hitautta, mutta on kärsivällinen teitä, koska hän halua kenenkään tuhoutuvan vaan haluaa kaikkien tulevat parannukseen " (2. Pietarin 3: 9) (Raamatun perusopetus (se on kielletty Raamatussa)).

Kyllä, tämä odotus, joka on vartija, on siunaus, kun otetaan huomioon elämä, meidän, ne, jotka ovat meille ja lähimmäisillämme yleensä rakkaita. On tärkeää ymmärtää hyvin tarkasti, mitä tämä valmiste on ennen, suuren ahdistuksen aikana ja sen jälkeen. Ellei näitä ohjeita kirjoitettu Raamattuun, se on niin, että voimme käyttää (Be Prepared; Christian Community).

Raamatussa kuvataan Jumalan valtakunnan maallisia siunauksia (The Release). Voimme ymmärtää ylösnousemus (Heavenly Resurrection (144000); Earthly Resurrection; The Welcoming of the Resurrected Ones; The Allotted Place of the Resurrected Ones). Ymmärrämme, mitä Jumalan valtakunta tekee (The Earthly Administration of the Kingdom of God; The Prince; The Priest). Kyllä, kaikki nämä siunaukset näkyvät Raamatussa rohkaisemaan meitä vahvistamaan uskoamme. Tämä raamatullinen tieto kuuluu Herralle, se kuuluu Jeesuksen Kristuksen, koska se on kirjoitettu Raamatussa: "Sillä ”kuka on tullut tuntemaan Jehovan mielen, niin että voi opettaa häntä”? Mutta meillä on Kristuksen mieli" (1. Korinttilaisille 2:16).

Voit vapaasti käyttää tätä ilmaista raamatullista tietämystä paitsi henkilökohtaiseen uskoosi, mutta niille, jotka ovat teille rakastettuja. Jos olet uskonnollinen johtaja, paimen, pastori tai pappi, vapaasti käyttää tätä koulutusta vahvistaa uskoon "lampaita", jotta ne voivat paitsi selviytyä suuresta ahdistuksesta mutta myös nauttia iankaikkiset siunaukset Jumalan valtakuntaa. "Ja Jumala itse on heidän kanssaan. Ja hän pyyhkii pois kaikki kyyneleet heidän silmistään, eikä kuolemaa enää ole, eikä surua eikä valitushuutoa eikä kipua enää ole. Entiset ovat kadonneet" (Ilmestys 21:3,4, Matteus 10:8b, Johannes 21:15-17) (The Good News; Worship Jehovah; In Congregation; The Great Crowd). Jehova Jumala siunaa puhtaita sydämiä Kristuksen kautta. Amen (Johannes 13: 10).

Sivusto on saatavilla vain englanniksi, espanjaksi, portugaliksi ja ranskaksi. Voit kysyä jonkun, joka tuntee yhden näistä kielistä, kääntämään Raamatun tietoja, jotka saattavat olla kiinnostavia sinulle. Jos haluat ilmaista itseäsi, jos sinulla on kysyttävää tai muista syistä, älä epäröi ottaa yhteyttä sivustoon hänen Twitter-tiliinsä.

Muistomerkki

Mitä tehdä?

Opettaminen Raamatusta

Päävalikko (englanti)

CONTACT 

TWITTER 

MENÚ PRINCIPAL DEL SITIO BÍBLICO EN ESPAÑOL

O MENU PRINCIPAL DO SITE BÍBLICO EM PORTUGUÊS

MAIN MENU OF THE BIBLICAL WEBSITE IN ENGLISH

MENU PRINCIPAL DU SITE BIBLIQUE EN FRANÇAIS